Tim ten Velden photography
Professioneel fotograaf met kennis en visie op verschillende fotografische vlakken. Van portretten en reportages tot producten en locaties. Veelzijdige fotografie met focus op kwaliteit én de wens van de klant!

Fotografie
Fotografie is een zakelijke én ook vaak een persoonlijke dienstverlening. Bij portretten en bruidsreportages wil je samen aan een mooie serie werken zonder dat het te geposeerd is. Spontaniteit en enthousiasme maken de leukste foto’s.

Gaan jullie trouwen?
Voor die bijzondere dag moet veel geregeld worden. Denk daarom aan een fotograaf die bekend is met bruiloftfotografie. Graag help ik een uitgewerkt plan te creëren voor dit bijzondere moment. In samenwerking met jullie of desgewenst de ceremoniemeester wordt er gekeken naar de beste indeling en locaties van de dag om zo de mooiste momenten voor altijd vast te kunnen leggen.

Portretten
Een cadeau voor je ouders of geliefde, wellicht samen op de gevoelige plaat. Een (portret)foto zegt meer dan duizend woorden, zeggen ze. Het is in ieder geval een leuk aandenken, een tijdsopname en vooral heel leuk voor jezelf. Of wil je modelfoto’s laten maken, voor in je portfolio. Tim ten Velden Photography verzorgt portretfotografie speciaal voor LinkedIn of Facebook.

Zwanger en kinderen
Van het mooiste cadeau wil je natuurlijk ook graag foto’s hebben. Dit kan, gewoon in de vertrouwde omgeving van de woonkamer of buiten in de open lucht, laat zien dat je zwanger bent! Ook voor broertjes en zusjes hebben we leuke oplossingen om samen met de bolle buik op de foto te gaan.

Voor bedrijven!
Tim ten Velden Photography heeft voor veel grote bedrijven gewerkt en ook voor kleine ondernemers. Evenementfotografie is een sterk middel om uw bedrijfsfeest, beurs of seminar nogmaals met uw klanten en relaties te communiceren. Ook onze kunde in locatiefotografie is veelgevraagd, zij het voor vastgoedontwikkelaars, aannemers of architecten. Productfotografie kent vele vormen, we laten graag zien wat we u kunnen bieden.

Meer weten?
Voor meer informatie over de services die ik kan bieden kunt u bellen of een e-mail sturen. Tijdens een gesprek kan ik u meer informatie geven over passende fotografische mogelijkheden.