Wij gaan trouwen!

Bruiloft fotografie

Voor die bijzondere dag moet veel geregeld worden. Je bent met honderden dingen bezig en denk daarom aan een fotograaf die bekend is met kwalitatieve bruiloft fotografie. Graag help ik een uitgewerkt plan te creëren voor dit bijzondere moment. In samenwerking met jullie of de ceremoniemeester wordt er gekeken naar de beste indeling en locaties van de dag om zo de mooiste momenten voor altijd vast te kunnen leggen.

We beginnen met een kennismakingsgesprek, want de fotograaf is wel een persoon die op jullie belangrijke dag aanwezig is. Deze kennismaking is het moment om elkaar te leren kennen en naar aanleiding hiervan kunnen jullie beslissen of ik de fotograaf ben die de foto’s gaat maken. Jullie kunnen het volgende verwachten:

  • foto’s van jullie natuurlijk, van het aantrekken van de jurk, het rechttrekken van de das bij de heren tot de laatste dans.
  • gezin- en familie portretten, foto’s van de getuigen en foto’s van vrienden, collega’s en andere aanwezigen.
  • detailfoto’s zoals de ringen, de bloemen, de koets of auto, de locatie(s).
  • sfeerfoto’s van de ceremonie, zij het in de kerk, in een zaal of een park.

Wat krijgen we?

Na de bruiloft maak ik eerst een voorselectie van de foto’s. Jullie krijgen gemiddeld zo’n 500 foto’s te zien. Hiervoor maak ik een afgesloten online galerie waar jullie samen rustig doorheen kunnen klikken en jullie eigen selectie kunnen samenstellen. Meestal houd je zo’n 250 foto’s over. Jullie selectie zet ik opnieuw online zodat jullie deze foto’s met familie en vrienden kunnen delen. Daarbij ontvangen jullie een selectie foto’s in hoge resolutie (jpeg).

Maak je ook een boek?

Het maken van een fotoalbum behoort tot de opties. De boeken die ik gebruik zijn originele Henzo fotoalbums. Hierin worden met de hand de door een vaklab geproduceerde prints geplakt. Voor het boek kun je uitgaan van 80 tot 90 prints in verschillende formaten. Het album is meestal wit (imitatie)leer van buiten en zwarte vellen van binnen. Het geheel komt in een kartonnen omdoos ter beveiliging van het boek. De kosten voor het aanschaffen van de materialen en het samenstellen van een album starten bij € 400,-. Het samenstellen van een digitaal geprint album doen de stellen meestal zelf.

Wat kost een reportage?

De kosten voor een reportage van de hele dag ligt helemaal aan hoe de dagindeling is. Start de dag al vroeg in de make-up of bij de kapper of willen jullie pas foto’s zodra de bruidegom voor de deur staat? Kiezen jullie voor foto’s van de ceremonie, taart aansnijden en het diner of alleen een serie samen in een park en daarna de borrel?
Alles is mogelijk en bespreekbaar. Hoe jullie mij willen inzetten is uiteraard allemaal aan te passen naar jullie dagindeling en wensen. De tarieven zijn inclusief btw en bestaan uit fotografie, fotoselectie/fotobewerking en het aanleveren van de foto’s in verschillende formaten.

Meer weten over kwalitatieve bruiloft fotografie?

Voor meer informatie kunnen jullie mij altijd bellen of een e-mail sturen. Tijdens een persoonlijk gesprek kan ik jullie meer informatie geven over de vele mogelijkheden die geheel toegespitst worden op jullie wensen. Ga direct naar Contact.